JSV metalen

Metaal op maat

Iedere woning en industriehal is anders. Elk met hun eigen specifieke noden wat constructiestaal betreft. Daarom reken je graag op een metaalbedrijf dat van aanpakken weet. Welkom bij JSV Metalen.

Contacteer ons

Precisiewerk 100% afgestemd op je project

Met een continue stock van 150 ton in ons atelier, kunnen we snel schakelen. Mooi meegenomen als je meteen constructiestaal nodig hebt. Kokers, L-ijzers, poutrels … we hebben ze allemaal liggen. Evenals bouten en moeren. Iets unieks in gedachten? Laat het ons weten. Want ook daarvoor hebben we de expertise in huis.

Innovatief machinepark

Puur vakmanschap kracht bijgezet door innovatieve machines levert de mooiste resultaten op. Dat hebben we bij JSV Metalen goed begrepen. Maak kennis met deze krachtpatsers:

De Voortman VB1250 zaagmachine gecombineerd met de V631 boor-, tap-, frees- en graveermachine voor profielbewerking

Voortman VB1250 Voortman VB1250

De Voortman V310 snijmachine met boorunit om te boren, tappen, frezen en graveren voor plaatbewerking – geschikt om platen van 2 mm tot 200 mm dikte te snijden

Voortman V310 Voortman V310

Authentiek laswerk

Hebben onze machines hun werk gedaan, dan is onze lasser aan zet. Met +10 jaar ervaring op de teller heeft hij het lassen in de vingers. Jouw garantie op ambachtelijk laswerk van topkwaliteit, volledig volgens de geldende kwaliteitsnormen (EN1090 gecertificeerd).